Κρέας σαλιγκαριών σε εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Κρήτης Π.Ο.Π Βόρειος Μυλοπόταμος (Έτοιμο γεύμα) (Για επαγγελματίες)

Παρουσίαση

Μία εξαιρετική καινοτόμος δημιουργία από την Escargot de Crete.

Η ψίχα των σαλιγκαριών εκτροφής μας τοποθετημένη για συντήρηση μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, Π.Ο.Π Βόρειος Μυλοπόταμος.

Τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα για κατανάλωση αλλά επιδέχονται και επιπλέον μαγείρεμα για να δημιουργήσετε τις δικές σας γευστικές απολαύσεις. Η καινοτομία της Escargot de Crete να χρησιμοποιήσει σαν μέσο αποθήκευσης της ψύχας του σαλιγκαριού το ελαιόλαδο δίνει την απόλυτη ελευθερία στον σεφ ή στη νοικοκοιρά να δημιουργήσει πιάτα υψηλής γαστρονομίας με ελάχιστο κόπο και χωρίς να χρειάζεται το επίπονο ξαλμύρισμα που απαιτείται με τα σαλιγκάρια που είναι αποθηκευμένα σε άλμη.

Επιπλέον το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε μπορεί να χρησιμεύσει σε δεκάδες συνταγές με σαλιγκάρια. Μερικές από τις καλύτερες θα βρείτε στον ιστότοπό μας.

Τέλος σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς το εξαιρετικό κρέας των σαλιγκαριών εκτροφής μας με την πλήρως ελεγχόμενη διατροφή τους, το λευκόσαρκο κρέας τους και την εξαιρετική επεξεργασία που έχουν υποστεί ώστε να φτάνουν να αφήνουν τον καταναλωτή απόλυτα ευχαριστημένο.

Συστατικά

Φιλέτα σαλιγκαριών εκτροφής, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης (Π.Ο.Π Βόρειος Μυλοπόταμος), λεμόνι, θαλασσινό αλάτι.

Καθαρό βάρος: 640 γραμμάρια
Στραγγισμένο βάρος: 400 γραμμάρια

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ